Bulvár

Horváth Éva: Hét éve csak terhes vagyok, szoptatok, gyereket nevelek

rtl.hurtl.hu

2023. július 6. 17:06

Horváth Éva legkisebbik gyermeke hamarosan óvodába megy, így az édesanyának új kihívások elé kell néznie.

Horváth Éva egy időre elköltözött Magyarországról, de most újra itthon van és az nlc.hu-nak adott interjújában mesélt a Balin töltött időszakáról, családjáról és a tévézésről is. 

Kisebbik fia, Alex hamarosan oviba megy, így ideje nagy része felszabadul, amit hasznosan szeretne tölteni. Persze eddig is dolgozott kintről, de így, hogy hétköznapjai nagy része már nem a gyereknevelésből áll, újabb kihívások után néz.

Igen, új kihívásokat kell majd keresnem. Persze, kintről is dolgoztam, táborokat szerveztem, de a hétköznapjaim nagy része a gyereknevelésről szólt, egy kicsi baba ellátásáról. Most elérkezett az életemnek egy új szakasza. Visszatérünk oda, ahol abbahagytuk, csak most elkezdődik a fejlődés fázisa.

Arra a kérdésre, hogy terveznek-e harmadik babát, egyértelműen nemet mondott. Legalábbis jelenleg így érzi, ugyanis „nagyon sokat tanult az anyaságból és köszöni szépen, de egyelőre elég volt.”

Hét éve csak terhes vagyok, szoptatok, gyereket nevelek. Csodás dolog az anyaság, de mindenki érzi, mik a korlátai, és a párommal úgy gondoljuk, hogy megállunk kettőnél. Kettő pici gyerek is kimeríti az energiáinkat. Egy kislánynak ugyan még örültem volna, de Alex és Kristóf is bőven megadják mindazt, amire valaha vágytam

– mesélte.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#horváth éva#bali#magyarország#munka#gyerek#terhes

Címlapról ajánljuk