Bulvár

Erre hivatkozva kéri a házi őrizetet Fekete Dávid

rtl.hurtl.hu

2023. július 4. 9:51

Fekete Dávid továbbra is ártatlannak vallja magát a 322 millió forintos csalás ügyében, a tárgyalás bizonyítékok bemutatásával és kihallgatásokkal folytatódik.

A borsonline.hu számolt be róla, hogy kedden folytatódik Fekete Dávid tárgyalása a 322 millió forintos csalás ügyében. A per tanúkihallgatással és bizonyítékok bemutatásával folytatódik. A vád szerint Fekete Dávid 4 éven keresztül többször követett el vagyon és közbizalom elleni bűncselekményt, de továbbra is tartja magát ahhoz, hogy ártatlan és azt állítja, sokkal kevesebb az az összeg, amit befektettek nála.

Ha maradtak elszámolatlan tételek, ezekért felelősséget vállalok. Senkit, soha előre megfontolt szándékból nem károsítottam meg. Az egykori üzleti partnerek olyan összegeket rögzítettek, melyek kamatos kamattal terheltek. A tartozásukat már megkapták, a hasznukat akarták maximalizálni 

– mondta vallomásában Fekete Dávid a februári tárgyaláson.

Az énekes, aki 14 hónapot töltött előzetes letartóztatásban, most a házi őrizetet szeretné megszüntetni a család rendezett helyzetére és munkájára hivatkozva. 

Az énekes csak a Fókusznak mutatta meg a felvételt, hogyan zárták be és fenyegették a hitelezői, akik szerinte uzsorások:


Fotó: RTL

#Bulvár#Fekete Dávid#tárgyalás#per#vagyon elleni bűncselekmény#közbizalom elleni bűncselekmény

Címlapról ajánljuk