Bulvár

„Az ikertestvérem több pénzt kap az OnlyFansen, mint én” – kitalálja, melyik ikerlánynak fizetnek többet a rajongók?

rtl.hurtl.hu

2023. július 3. 14:00

Daisy és Dolly súlyos tízmilliókat költöttek plasztikai sebészre, hogy még jobban hasonlítsanak egymásra. Vajon melyikük keres többet?

Két éve vált híressé az Egyesült Királyságban Daisy és Dolly, az ikerpár, akik akkor már több mint hatvanmillió forintnak megfelelő összeget költöttek el plasztikai sebészekre, hogy minél jobban hasonlítsanak egymásra. A műtéteket 18 éves korukban kezdték a sztriptíztáncból élő testvérek, akik mindig ugyanazt a beavatkozást végezték el magukon.

A covidjárvány idején aztán OnlyFans-oldalt is indítottak, ahol a brit sajtóban megjelent beszámolók szerint havi tízezer fontot keresnek. De nem feltétlenül egyelő arányban. Az ikerlányok a Daily Starnak adott interjúban elmondták, hogy egyikük több pénzt keres.

Daisy elmondta, hogy az előfizetőik folyamatosan összehasonlítják őket, és ebből olykor vita is van köztük. Testvérére nézve kijelentette:

Őt inkább látják cicababának, inkább neki adnak pénzt, és ez felidegesít.

Az ikrek a lapnak elmondták, hogy még biztosan nem állnak le a plasztikai műtétekkel, mert még közel sem járnak ahhoz az „ideális” külsőhöz, amit el szeretnének érni.


Nyitókép: YouTube/DailyStar

 

#Bulvár#ikerpár#OnlyFans#plasztikai műtét

Címlapról ajánljuk