Bulvár

Máris Szoboszlai Dominik barátnőjén csámcsog a brit bulvársajtó

rtl.hurtl.hu

2023. július 2. 18:25

Nem csak Szoboszlai leigazolása a téma Angliában, hanem az is, hogy ki a barátnője.

A Premier League-ben focizni hatalmas elismerés, hatalmas fizetések várnak a labdarúgókra, de vannak árnyoldalai is: a bulvársajtó árgus szemekkel nézi a magánéletüket. Pláne akkor van ez így, ha valakiért 70 millió eurót fizet egy klub.

Vasárnap jelentette be a Liverpool, hogy leszerződtették Szoboszlai Dominikot, akinek az átigazolása napok óta téma volt. A 444.hu cikke szerint a brit bulvársajtó kapásból hozta a formáját, kiderítették, ki a focista barátnője és begyűjtöttek róla minden információt, ami a közösségi médiában fellelhető róla.


Kiderítették, hogy Gécsek Fanni – aki egyébként Gécsek Tibor egykori Európa-bajnok kalapácsvető olimpikon lánya – 2020 óta van együtt Szoboszlaival, 21 éves és maga is profi sportoló volt: 2017 és 2019 között több neves tenisztornán szerepelt. A cikk szerint jelenleg inkább a modellkedésre és a továbbtanulásra fókuszál, és az International Business Schoolra jár, ahol marketinget tanul.

Szoboszlai igazolásáról az RTL Híradó készített riportot:


Nyitókép: Szoboszlai Dominik a Montenegró - Magyarország Európa-bajnoki selejtező mérkőzés után a Podgorica Városi Stadionban 2023. június 17-én. Montenegró-Magyarország 0-0. Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

#Bulvár#szoboszlai dominik#liverpool#gécsek fanni#barátnő#bulvársajtó#foci

Címlapról ajánljuk