Bulvár

Törölközővel a fején adott interjút a Taylor Swift-fan, mert betegnek hazudta magát a munkahelyén, hogy koncertre mehessen

Mohos MátéMohos Máté

2023. július 1. 17:06

Egy igazi swiftie-t semmi sem állíthat meg, ha kell, törülközővel a fején mondja el egy interjúban, mennyire imádja Tay-Tay-t.

Az Eras turné miatt Taylor Swift a nyár főszereplője, de egy kis sztárság kijutott azon rajongójának is, aki egy Cincinnatiben tartott koncert előtt úgy adott interjút a helyi tévécsatornának, hogy közben egy törülköző fedte fejét, egy napszemüveggel megkoronázva. A róla készült képernyőfelvételt azóta felkapta az internet, és számos közösségi oldalon megosztották.

A Consequence által kiszúrt riport szerint a nő azért csak így volt hajlandó beszélni a tévésekkel, mert nem akarta, hogy főnökei meglássák: azt hazudta nekik ugyanis, hogy beteg, mert csupán így tudott részt venni kedvence koncertjén.

A rögtönzött öltözettel nemcsak személyazonosságát védte meg, hanem fejet hajtott az énekesnő Anti-Hero című dalához készült videoklipje előtt is, amelyben felbukkan egy hasonló öltözetű figura is:

Törölközővel a fején adott interjút a Taylor Swift-fan, mert betegnek hazudta magát a munkahelyén, hogy koncertre mehessen

#Bulvár#taylor swift#fan#törölköző#koncert#beteg#munkahely#hazugság#interjú

Címlapról ajánljuk