Bulvár

Szabadulna a házi őrizetből Fekete Dávid

rtl.hurtl.hu

2023. június 30. 7:12

Fekete Dávid énekest tavaly 322 millió forintos csalással, közokirat hamisítással vádolta meg az ügyészség. 

Fekete Dávidot tavaly ősszel 21 vádpontban 322 millió forintos csalással, közokirat hamisítással vádolta meg az ügyészség. 2021-től, 14 hónapig előzetes letartóztatásba került, tavaly nyár óta pedig nyomkövetővel szabadlábon védekezhet.

A vád szerint az énekes rendszeres haszonszerzésre törekedve 2017 nyara és 2021. március 2. között több alkalommal követett el vagyon elleni és egy esetben közbizalom elleni bűncselekményt. Ő azonban fenntartja, hogy ártatlan. Az énekes csak a Fókusznak mutatta meg a felvételt, hogyan zárták be és fenyegették a hitelezői, akik szerinte uzsorások:


A Bors szerint jövő héten újabb bírósági etaphoz érkezik Fekete Dávid ügye. Dr. Kaposi Gergely, az énekes jogi képviselője elmondta a lapnak: rövidtávú céluk az, hogy a házi őrizet feltételeit módosítsák. 

„Ügyfelem már 12 hónapja van bűnügyi felügyeletben, de véleményem szerint nincs már oka annak, hogy ezt fenntartsák. Jövő héten három napig a feljelentőket hallgatják meg, bizonyítékokat vizsgál meg a tisztelt bíróság, és igyekszik az ellentmondásokat tisztázni. Utána ítélkezési szünet lesz, így legközelebb csak ősztől folytatódhat az ügy” – fogalmazott dr. Kaposi Gergely.

Fekete Dávid szerint a börtönt nem lehet megszokni, csak tűrni és túlélni:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#Fekete Dávid#házi őrizet#tárgyalás

Címlapról ajánljuk