Bulvár

Molnár Anikó: Tisztességes munkával ebben az országban képtelenség megélni

rtl.hurtl.hu

2023. június 29. 9:37

Azt is elmondta, mennyit keres az OnlyFans-oldalával.

Molnár Anikó a Story magazinnak adott interjút, amelyben elmesélte, hogy nagyjából mennyit keres havonta az OnlyFans-oldalával. A Való Világ egykori szereplője szerint sokan azt gondolják, hogy könnyű munkát végez, de ez egyáltalán nem igaz. Két informatikus és egy fotós barátjával keményen dolgoznak azon, hogy naponta frissüljön a profilja. Egy heti anyagot nagyjából egy nap alatt állítanak elő, ekkor éjt nappallá téve dolgoznak.

Nem számíthatok senkire. Nincsen gazdag férjem, aki majd egyengeti az életemet, egyedül rajtam áll, hogy életem végéig párizsis szendvicsen élek-e, mert tisztességes munkából képtelenség megélni ebben az országban.

– mondja Anikó, akinek ezer feliratkozója van a platformon.

Anikó elmagyarázza, hogy vannak az oldalán külön fizetős tartalmak is attól függően, hogy milyen merész az adott bejegyzés.

Ezek általában 5 és 10 dollár, tehát körülbelül 1700-3400 forint körül mozognak. Van, hogy akár havi ötmillió forintot is megkeresek, de ebből azért keményen kell adózni, a bevétel 20 százalékát pedig leveszi az anyacég.

– mondja Anikó, akinek még ki kell fizetnie a fotósokat és egyéb kollégákat is, de állítása szerint így sincs miért panaszkodnia.

Nyitókép: Fókusz

#Bulvár#molnár anikó#OnlyFans#munka

Címlapról ajánljuk