Bulvár

Horváth Tamás: Férfiasan bevallom, potyogtak a könnyeim

rtl.hurtl.hu

2023. június 28. 12:54

Horváth Tamás teljesen elérzékenyült egy vakációs élménytől.

Horváth Tamás és párja, Péterfi Andrea imádnak utazni és új helyeket felfedezni. Idén egy másik házaspáron kívül fiuk és a fiú első komoly párja is velük tartott, ami teljesen új élmény volt a szülők számára.

Hálásak vagyunk a feleségemmel, de legfőképpen ő, hogy olyan lány szereti a fiát, aki végtelenül önzetlenül odaadó, és elfogadja. Szülőként ezt látni nagyon megható, ahogy ők egymás kezét fogva sétálnak a tengerparton

– mesélte a HOT! magazinnak az énekes, aki egy korábbi nyaralásán is elérzékenyült, amikor a Vörös-tengernél együtt úszhatott egy delfincsaláddal.

Ha a feleségem kinyújtja az ujját, végigsimogathatta volna, de mi pontosan tudjuk, hogy vendégek vagyunk az ő otthonukban, ezért a legnagyobb körültekintéssel voltunk rájuk, ők pedig nyitottak voltak. Több mint egy órát játszottunk velük; mondhatni, kiválasztottak bennünket. Férfiasan bevallom, potyogtak a könnyeim, amikor kijöttünk a vízből, annyira a hatása alá kerültem

– mesélte Tamás, aki a utóbbi időben egyre többször gondolkozik el a kétlaki életen. Bár rajong Magyarországért, amióta Balin jártak, erősen él benne a vágy, hogy a tenger közelébe költözzenek.

A szívem mindig az országomé, így amikor a szezonnak télen vége, el tudnék költözni a családdal, és visszatérni nyár előtt, de elhagyni sem az országot, sem a közönségemet nem tudnám!

Horváth Tamás nemrég a Kowalsky meg a Vegával készített közös dalt, erről a Reggeliben is beszélt:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#horváth tamás#nyaralás#utazás#könnyek#delfin

Címlapról ajánljuk