Bulvár

Balira menekült és luxusvillát vett az orosz „Popeye”, mert nem akart harcolni Ukrajnában

rtl.hurtl.hu

2023. június 26. 7:28

A 25 éves, moszkvai származású férfi arról lett ismert, hogy kis híján amputálni kellett a karjait, miután vazelinszerű zselével pumpálta fel azokat.

Fél éve Indonéziába menekült, és luxusvillát vásárolt Balin az orosz Popeye-nek is becézett férfi, aki természetellenesen nagy karjairól lett híres – írja a DailyStar.

A 25 éves, moszkvai származású Kirill Tereshinnek látszólag bejött az élet: legújabb videójában rajongóit vezette körbe új luxusvillájában, amit azután szerzett, hogy elmenekült a háborúban álló Oroszországból, mert nem akarta, hogy besorozzák a seregbe és az ukrán frontra küldjék. 

Kirill pár éve arról lett híres, hogy rendszeresen egy vazelinszerű zselét fecskendezett be a karjaiba, amivel természetellenesen nagyra pumpálta bicepszeit és a tricepszeit – mindezt azért, mert nem akart konditerembe járni.

A férfi testében ez később nemcsak folyamatos fájdalmat és komoly károsodást okozott, hanem karjait kis híján amputálni kellett. Az exkatona a videóban elmondta azt is, hogy két hónapja él villájában Balin, nappalijának végében úszómedence is van, ami előtt rendszeresen csinál elő közvetítéseket.

Nyitókép: bazookahands / YouTube

#Bulvár#orosz#popeye#bali#luxusvilla

Címlapról ajánljuk