Bulvár

A háromgyerekes anyuka összes megtakarítását kicsalta egy férfi a Tinderen

rtl.hurtl.hu

2023. június 20. 7:04

Először csak kis összegeket fektette be együtt, aztán a csaló elkezdte emelni a tétet.

Egy párkereső háromgyerekes anyukától csalt ki aljas módon egy férfi rengeteg pénzt, a csalóval a Tinderen ismerkedett meg. A férfi megggyőzte, hogy fektesse be a megtakarítását kriptovalutába, írja a Daily Star.

A nemrég elvált Rebecca Hollowayt majdnem 35 millió forintnak megfelelő összeggel károsították meg. A 42 éves nő azt mondta, hogy márciusban átverte egy férfi, aki egy Fred nevű vállalkozónak adta ki magát. A nő elmondása szerint nagyon izgatottá vált, mikor a válása utána elkezdett beszélgetni egy jóképű férfival, de utólag visszagondolva, voltak árulkodó jelek, amiket észre kellett volna vennie.

A férfi figyelmes volt, kedves, ráadásul remekül fogadta, hogy Rebeccának van három gyermeke, ez már alapból szimpatikus volt a nőnek.

A beszélgetések közben a férfi elkezdett befektetési tanácsokat is adni a nőnek, aki hallgatott rá. Először csak ezer dollárt, vagyis nagyjából 342 ezer forintot csalt ki tőle.

A második tipp már 6 ezer dollár befektetéséről szólt, később pedig jöttek a nagyobb összegek. A pénzt Fred végül elhazárdírozta, kriptovalutába fektette a nő pénzét. Azt nem tudni, hogy végül összességében nyereségesen jött-e ki a befektetésekből, tekintve, hogy a kriptovaluták piaca volt már erősebb az elmúlt években.

Nyitókép: Linkedin

#Bulvár#tinder#anyuka#csaló#rebecca holloway

Címlapról ajánljuk