Bulvár

Friss rendőrségi fotójáról aligha ismerné fel az egyslágeres zenészt

rtl.hurtl.hu

2023. június 19. 16:56

Pályatársai is aggódnak amiatt, hogy alkoholproblémái ellenére volán mögé ül.

Sok olvasónk bizonyára öregnek érzi magát attól a ténytől, hogy az alábbi dal idén októberben lesz 23 éves.


A Crazy Town Butterfly-ja annak ellenére ette be magát egy (vagy több) generáció agyába, hogy különösebben eredetinek sem lehet mondani: egy 1989-es Red Hot Chili Peppers-dal hangmintáján alapul, mégis több országban, az Egyesült Államokban is a slágerlisták élére került, és még ma is akad idehaza olyan rádió, ami a műsorára tűzi.

A Daily Star most azért ír a Crazy Town-ról, mert annak frontemberéről, Seth Brooks Binzerről egy új, meglepő fotó látott napvilágot a dél-karolinai Myrtle Beach rendőri szervének jóvoltából. Az látszik rajta, hogy a 48 éves zenész alaposan megváltozott, sokan már fel sem ismernék: hajából nem maradt sok, új arctetoválásokra is szert tett, viszont piercingjét megőrizte.

Friss rendőrségi fotójáról aligha ismerné fel az egyslágeres zenészt

Mint írják, a háromgyerekes zenész korábban már egy Celebrity Rehab nevű tévéműsorban is szerepelt alkoholfüggőségével, most pedig azért állították meg a rendőrök, mert nem tudott a sávjában maradni autójával. A rendőrség tájékoztatása szerint a Shifty Shellshock művésznevű zenész nyelve alig forgott, ezért a rendőrök előállították.

Pár nappal korábban Binzer egy zenésztársával veszett össze, a Crazy Town ugyanis mostanság is turnézik, a frontember viszont az egyik koncertnek csak a végére ért oda, ezt nehezményezte kollégája, Bobby Reeves. Később aztán az Instagramon biztosított mindenkit, hogy kibékültek.

Binzer pályatársa, Jared Gomes a történteket úgy kommentálta, hogy Seth-nek segítségre van szüksége, nem nézhetik ölbe tett kézzel, hogy autót vezet, miközben a démonjaival harcol.

Le kell jönnie az útról és foglalkozni ezzel a szarral

– mondta.

Nyitókép: Tim Mosenfelder/Getty Images

#Bulvár#ittas vezetés#alkohol#crazy town

Címlapról ajánljuk