Bulvár

Jónás Rita bejelentkezett Gábor Zsazsa örökségéért

rtl.hurtl.hu

2023. június 15. 6:36

A volt tévés elismerte, hogy levelet írt a díva özvegyének.

Jónás Rita, az RTL egykori műsorvezetője is bejelentkezett Gábor Zsazsa több tízmilliárdos örökségéért – írta a Blikk

A néhai díva ugyanis halála után körülbelül 60 millió eurót, azaz 21,5 milliárd forintot érő örökséget hagyott hátra, azonban erre egyik örökbefogadott fia sem jogosult. 

Özvegye, Frédéric von Anhalt emiatt többször is kijelentette, hogy keresi azt a leendőbeli örököst, aki vállalja, hogy életben tartja Gábor Zsazsa szellemi örökségét akkor is, ha esetleg vele valami történik, ráadásul szíve szerint egy magyar embert szeretne örökbe fogadni. Azóta jelentkező van bőven, főleg nők – írta a lap.

A német üzletember elmondta, hogy levelet írt neki például Jónás Rita is, aki egy ideje már az Egyesült Államokban él, és ott neveli gyerekeit. „Nem tudom, igaz-e, amit ír, hiszen én nem ismerem a magyar celebeket. Azt írta, mind a három gyereke művészeti iskolába jár, érdekli őket az a világ, amelyben mi éltünk a feleségemmel, és mivel kettős állampolgárok, mind a két országban tudnának segíteni nekem a célomban” – mondta Frédéric von Anhalt.

A Blikk megkereste a volt tévést, aki elismerte, hogy ő kereste meg Gábor Zsazsa özvegyét, de Jónás Rita nem akart bővebben nyilatkozni. 

Hozzászólna? Az rtl.hu Facebook-oldalán megteheti:

 

A herceg korábban a Fókusznak nyilatkozott megtámadásáról:


Nyitókép: Mohai Balázs / MTI

 

 

 

#Bulvár#Jónás Rita#gábor zsazsa#örökség

Címlapról ajánljuk