Bulvár

A tetoválóművész firkaszerű alkotása kiverte a biztosítékot az internetezőknél

rtl.hurtl.hu

2023. június 14. 15:04

A sokak szerint elrontott tetoválás több mint 250 ezer forintba került.

Egy 21 éves berlini tetoválóművész különleges alkotásaival varázsolja egyedivé ügyfelei testét, Mykhailónak azonban ezúttal meg kellett védenie magát, ugyanis sokak szerint szándékosan elrontotta legutóbbi tetoválását, amiért ráadásul több százezer forintnyi összeget kért – írta meg a LADbible.

A tetoválóművész gyakran oszt meg videót alkotásairól TikTok oldalán, ahol legutóbbi művéről is közzétett egy tartalmat. A videóhoz azt írta, hogy 900 euróba került a tetoválás, amit egy férfi hátára készített. A grafika egy három vonalból és virágszerű firkából álló kompozíciót ábrázol, ami a kommentelők szerint elcsúfítja viselője testét.

Úgy néz ki, mint amikor elfelejtettem vonalzót vinni a vizsgámra

– írta az egyik kommentelő, míg egy másik hozzászóló szerint ez a lopással egyenlő, ami miatt szégyellhetné magát Mykhalio.


A művész később reagált az őt ért támadásokra, és elárulta, hogy a szabadság és a szépség inspirálta őt a koncepció megalkotásakor, és minden egyes tetoválásánál arra törekszik, hogy nemcsak a tetovált ember testalkatát, de a személyiségét is kiegészítse. Majd hozzáfűzte, hogy valójában nem is 900 euróba került a videóban látható tetoválás, csak körülbelül 700-800 euróba.

Nyitókép: TikTok

#Bulvár#tetoválás

Címlapról ajánljuk