Bulvár

Kapcsolatban élek, lábfétisem van, jön a nyár, és alig tudok uralkodni magamon! Mit tegyek?!

rtl.hurtl.hu

2023. június 14. 13:30

„Be kell vallanom, nagyon nehezen tudom visszafogni magam, amikor meglátok egy tökéletes pedikűrt” – olvasható a tanácsot kérő levélben.

A Sun párkapcsolati tanácsadós rovatához egy meglehetősen érdekes levél érkezett. Egy férfi arról írt a szerkesztőknek, hogy a nyár közeledtével egyre nehezebben bírja féken tartani a lábfétisét.

A 26 éves levélírónak van barátnője, boldog kapcsolatban él, de az utóbbi időben kicsit megromlott kettejük között a viszony, mivel ő (a férfi) folyamatosan női lábakat bámul az utcán.

Be kell vallanom, nagyon nehezen tudom visszafogni magam, amikor meglátok egy tökéletes pedikűrt.

– olvasható a levélben.

A lábimádó férfi elmondta azt is, hogy amikor találkoztak a párjával, először a lábát vette észre. Kiderült, hogy a lányt nem zavarta a dolog egészen addig, amíg a férfi el nem kezdte más nők lábát is nézegetni.

A tanácsadó szerint a lábfétis elég gyakori, bár még mindig tabunak számít. Épp ezért nehéz olyan barátnőt találni, aki teljességgel elfogadja ezt a megszállottságot. A férfinak meg kellene kérdeznie, hogy pontosan mi zavarja a barátnőjét, mert előfordulhat, hogy nem a lábfétissel van a probléma, hanem azzal, hogy más nők lábát nézegeti a párja.

Akárhogy is, ha valóban ez a gond, akkor is érdemes kompromisszumot kötni.

– mondta a tanácsadó, aki úgy véli, hogy a nyitott kommunikáció a legfontosabb.

Nyitókép: Pexels

#Bulvár#lábfétis#nyár#párkapcsolat#szex#pedikűr#tanácsadó#fétis

Címlapról ajánljuk