Bulvár

Britney Spears a családja szerint keménydrogokat szed, és úgy végzi, mint Amy Winehouse

rtl.hurtl.hu

2023. június 11. 9:51

Brintey Spears kamaszgyerekei látták, ahogy kábítószereket visznek az egykori popsztár lakására, és nem hajlandók találkozni anyjukkal.

Britney Spears metamfetamint használ, és félő, hogy úgy végzi, mint a fiatalon meghalt brit énekesnő,  Amy Winehouse – írta a Daily Mail az amerikai popsztár családtagjaira hivatkozva. Spears volt férje, Kevin Federline a lap újságírójának elmondta:

Attól félek, hogy methet használ. Imádkozom, hogy valaki ezt nyilvánosságra hozza, és magához térje. Ez rémisztő. Ő a gyerekeim anyja.

Apja, Jamie Spears pedig kijelentette,

Britney úgy halhat meg, mint Amy (Winehouse).

A brit énekesnő alkoholmérgezésben halt meg mindössze 27 évesen.

A Mail cikke szerint Spears két kamaszgyereke látta, ahogy drogokat visznek anyjuk házába, és nem hajlandók találkozni vele. A fiúk elmondása szerint aggódnak anyjukért, de addig nem mennek át hozzá, amíg nem talál magának segítséget.

Britney Spears a családja szerint drogozik, és úgy végzi, mint Amy Winehouse
Britney Spears és fiai a Hupikék törpikék 2 (The Smurfs 2) bemutatóján a kaliforniai Westwoodban 2013. július 28-án. Fotó: MTI/EPA/Michael Nelson


Nyitókép: Britney Spears amerikai énekesnő megérkezik az MTV zenei tévétársaság videodíjainak átadási ünnepségére a Los Angeles-i Microsoft Színházban 2015. augusztus 30-án. Fotó: MTI/EPA/Paul Buck

 

#Bulvár#britney spears#drog#család#gyerekek

Címlapról ajánljuk