Bulvár

Tóth Andi: Ne b@sszál el több százezer, több millió forintot arra, hogy vajon berúgnak-e egy labdát egy hálóba!

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. június 9. 15:54

Tóth Andi a sportfogások ellen emelt szót Instagramon, felszólítva a férfiakat, hogy inkább egy süteményt vegyenek barátnőjüknek.

Tóth Andi csütörtök este megkezdett Instagram történetében a szerencsjátékok és sportfogadások ellen emelt szót, vette észre a Blikk.

Az elmúlt években több megkeresést is kaptunk, hogy reklámozzuk bizonyos sportesemények fogadásával kapcsolatos applikációit

– kezdte az énekesnő az instasztorit, majd a következő tanáccsal látta el követőit:

Ne basszál el több száze.., több millió forintot arra, hogy vajon berúgnak-e egy labdát egy hálóba. Váó. Jól hangzik, tudom. Vegyél inkább egy süteményt a barátnődnek. Az csak ezer forint. Nincs mit!

A sztori második részében egy vörös zászló emojit tartott Andi a kezében, amivel feltehetően azt üzente követőinek, hogy ha egy pasi szerencsejátékokba öli a pénzét, akkor az figyelmeztető jel (red flag) lehet a problémás párkapcsolatra.

A sztori harmadik részét péntek reggel tette közzé, ebben az első epizódra érkezett reakciókra reagált:

Jó reggelt csajok. Úgy érzékeltem az üzeneteimből, hogy megsértettük a férfiak, a fiúk érzéseit ezzel az előző videóval. Hm…

– mondta, majd komikusan álszomorú fejet vágott.

Mint arra a Blikk felfigyelt, Tóth Gabi első videója után pár órával később egykori pasija, Marics Peti pont sportfogadásokra buzdító posztot tett közzé, zenésztársával, Valkusz Milánnal. 


Nem kizárt, hogy Tóth Andi célzottan, kifejezetten exének szúrt oda a szarkasztikus üzenettel.

Nyitókép: Tóth Andi, polgári nevén Tóth Andrea énekel A Dal című többrészes show-műsor második válogatójának felvételén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap Kunigunda utcai gyártóbázisának 1-es stúdiójában, 2017. január 28-án. – Fotó: Zih Zsolt / MTVA

#Bulvár#tóth andi#instagram#sportfogadás#szerencsejáték#Marics Peti

Címlapról ajánljuk