„Soha nem volt problémám a kis mellekkel, de nekem konkrétan nem nőtt oda semmi” – Stana Alexandra kés alá feküdtA táncos már régóta tervezte a beavatkozást.
Bulvár

„Soha nem volt problémám a kis mellekkel, de nekem konkrétan nem nőtt oda semmi” – Stana Alexandra kés alá feküdt

rtl.hurtl.hu

2023. június 9. 10:59

A táncos már régóta tervezte a beavatkozást.

A női test számtalan formát ölthet, és minden nő másban találja meg azt, hogy mitől érzi magát igazán nőiesnek. Stana Alexandta Instagram-oldalán osztotta meg a követőivel, hogy rászánta magát egy plasztikai beavatkozásra, amiről gyerekkora óta álmodott – szúrta ki a 24.hu:

✨Ma egy tizenhat éves korom óta dédelgetett álmom vált valóra

– kezdte őszinte vallomását a táncos Instagram-oldalára posztolt képe alatt. 

„Egészen kicsi gyermekkoromban kezdtem el a táncot, a testem úgy formálódott, ahogy az ehhez a szakmához a legmegfelelőbb. Olyan izomzatom lett, ami szerencsére (lekopogom) megvédett mindenféle sérüléstől, de sajnos valahogy a nőies vonalak a felsőtestemet illetően elmaradtak.

Soha nem volt problémám a kis mellekkel, de nekem konkrétan nem nőtt oda semmi.🤷🏻‍♀️😅 A táncban ez gyakran előnyömmé vált, azonban a lelkemnek és a nőiességemnek hosszú éveken át tartó szorongást okozott. 

Voltak időszakok, amikor próbáltam elengedni, volt hogy időm sem volt ilyesmivel foglalkozni, de most minden klappol. Bár sosem hangoztattam, minden évben elképzeltem, mennyivel boldogabb lennék, ha csak egy kicsivel több lenne. Úgy éreztem, ennek most jött el az ideje!" – folytatta Alexandra, és elárulta, hogy mindeddig ismeretlen volt számára az esztétikai kezelések világa.

„Ezelőtt nem volt semmilyen plasztikai beavatkozásom, de abban biztos voltam, hogy ha egyszer lesz rá lehetőségem, ezt az egyet bevállalom, így felkerestem Dr. Krasznai Zsoltot. Rettegve léptem be hozzá konzultációra, mint egy tizenéves kislány, de az a szeretet, kedvesség, profizmus, ami körbelengett a rendelőjében, minden kételyemet eloszlatta. Két perc múlva tudtam, hogy jó kezekben vagyok és teljes bizalmat szavaztam neki. Ma valóra vált az álom, túl vagyok a műtéten és jelenleg a szobában el vagyok kényeztetve! Nagyon hálás vagyok Neked Zsolt és a fantasztikus csapatodnak!😍 ✨” – zárta sorait Alexandra. 

A posztja alatt a követői a hozzászólásokban biztosították róla, hogy jó döntést hozott, és alig várják, hogy láthassák a végeredményt.

Nyitókép (illusztráció): Alax Matias / Pexels

#Bulvár#stana alexandra#mellnagyobbítás#műtét#álom#beavatkozás

Címlapról ajánljuk