Bulvár

Havas Henrik keményen odapörkölt Friderikusznak: Az a kis apróság hiányzik belőle, ami bennem megvan, a tehetség

rtl.hurtl.hu

2023. június 9. 6:32

Náray Tamásról is azt gondolja, hogy tehetségtelen.

Két felkészült, alapos szakember, sajnos mind a kettő tehetségtelen

– fejtette ki a véleményét Havas Henrik a Facebook-oldalán Náray Tamással és Friderikusz Sándorral kapcsolatban. Havas Henrik Friderikusz Sándor podcastját osztotta meg, amiben az ismert tévés Náray Tamással beszélgetett.

„Friderikusszal kezdem, ő a televíziózásban mindent tud abból, ami engem soha nem is érdekelt: odafigyel a díszletre, a kellékekre, gondja van a fényre és a hangra, a legjobb szakemberek készítik számára a háttéranyagokat…

Úgy tud feltenni kérdéseket, hogy azt se tudja, miről van szó, 

és ami számomra igazán lenyűgöző – legalábbis ezt mondják – saját maga vágja meg az anyagait. Ez azt jelenti, hogy óriási türelemmel szerkeszt, tudja, hogy mi a fontos, és mi az, amit ki kell hagyni. Azt a laikusok számára jegyzem meg, hogy ez egyszerűen sziszifuszi munka. Szóval ő szinte mindent tud a televíziózásról, amihez én hülye vagyok, csak az a kis apróság hiányzik belőle, ami bennem megvan: a tehetség”

– írta Havas Henrik, aki szerint ha benne annyi alázat és szorgalom lett volna, mint Friderikuszban, vagy mondjuk Frei Tamásban, már irodalmi Nobel-díjas lenne.

A bejegyzésben, amit a 24.hu vett észre, Náray Tamásnak is nekiment, szerinte a divattervezői munkássága elismerésre méltó, azonban a festői tevékenységéről azt mondta, hogy „ezek olyan képek, hogy vannak rá vevők”. A bejegyzés további részében Havas azt írja, hogy elolvasta Náray Volt egyszer egy varrodám című könyvét is, amely után a következő megállapításra jutott.

Fontos dolgokat meg kevésbé fontos dolgokat is megtudunk a divatszakmáról, illetve feketén-fehéren kiderül, hogy ahhoz, hogy jó könyvet írjál, nem elég az elszántság, a műveltség, az olvasottság, a szorgalom, de még a megtervezett mondanivaló sem. Nem árt, ha van egy kis tehetség, mármint az íráshoz. Na most sajnálatos módon Náray Tamás nagyon sok mindenben lehet tehetséges, de az írás nem tartozik ezek közé. 

– írta Havas Henrik.

Nyitókép: RTL Híradó

#Bulvár#havas henrik#friderikusz sándor#tehetségtelen#náray tamás

Címlapról ajánljuk