Bulvár

Tóth Gabi az őt kritizálókról: Teli torokból üvöltik a toleranciát, elfogadást, miközben engem igyekeznek elnémítani

rtl.hurtl.hu

2023. június 8. 15:14

Konzervatív családban nőtt fel, ahol azt tanították neki, hogy mindenkinek a magánügye Istennel való kapcsolata.

Interjút adott Tóth Gabi a Heteknek, a Hit Gyülekezete hetilapjának, amelyet a 24.hu szemlézett. Az énekesnő így beszélt az őt érő negatív sajtóhangokról: „Nem tetszik az értékrendem, a kiállásom, és úgy gondolják, ha ezt sok emberhez eljuttatom a közösségi médián keresztül az bizony kellemetlen lehet számukra”.

Azt is felidézte, hogy konzervatív családban nőtt fel, ahol azt tanították neki, hogy mindenkinek a magánügye Istennel való kapcsolata. Azonban manapság el akarják törölni a hitet és az Istenhez való ragaszkodást, ezért kell erről beszélni.

Azt mondják, hogy lázadok, és miért lázadok? Teljesen normális, átlagos értékekért küzdök, mert el akarják tőlem venni azok, akik ugyan teli torokból üvöltik a toleranciát, elfogadást, miközben engem a hiteltelenítés eszközével igyekeznek elnémítani.

Arról is beszélt, hogy a hit ereje a közösségben olyan stabilitást ad, ami a legnagyobb ellensége azoknak, akiknek nem érdeke, hogy valakik gyökereket eresszenek, amiből hatalmas lombkoronák fejlődnek, és majd gyümölcsöt teremnek.

Nyitókép: Koszticsák Szilárd / MTI

#Bulvár#tóth gabi#isten#támadás#értékek#konzervatív

Címlapról ajánljuk