Sztrókot kapott a Família Kft. Szép nagypapája, Baranyi LászlóA színművész, Baranyi László 95 éves, hétfőn derült ki, hogy kórházba került.
Bulvár

Sztrókot kapott a Família Kft. Szép nagypapája, Baranyi László

rtl.hurtl.hu

2023. június 8. 15:34

A színművész, Baranyi László 95 éves, hétfőn derült ki, hogy kórházba került.

A 24.hu számolt be róla, hogy Baranyi László azután kért orvosi segítséget, hogy 3 hete már jelen lévő tünetei rosszabbodtak: káprázott a szeme és elment a beszédhangja is. 

Kisebb sztrókot kaptam. A fél arcom lebénult, a beszédközpontom sérült, és nem tudtam rendesen beszélni. Három hete éreztem, hogy valami nincs rendben, csak húztam az időt, mert féltem, hogy mi fog kiderülni 

mondta Baranyi László a Borsnak.

A sztrók szerencsére enyhébb fokú volt, így a színművész még időben kapott megfelelő kezelést és hamarosan haza is engedik. 

Szegény nejem, és bevallom férfiasan én is nagyon megijedtem, azt hittem, itt a vége. Vasárnap újra előjött, de már sokkal erősebb volt, és az arcom is nehezebben rendeződött vissza, ezért döntöttünk úgy, hogy orvoshoz fordulok 

– tette hozzá Baranyi László.

A színész otthonához közel van a kórház, így nem telt sok időbe, mire az orvosi segítséget megkapta. A leginkább a Família Kft-ből ismert Baranyi az utóbbi időben sokat betegeskedett, de bízik benne, hogy most már vége szakad a rossz szériának.

Baranyi László a Reggeliben is megünnepelte 90. születésnapját:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#Baranyi László#sztrók#família kft

Címlapról ajánljuk