Kulcsár Edina alig tapasztal nehézséget háromgyermekes anyakéntAz influenszer elárulta, számára nehezebb volt az első és a második szülése, akkoriban sokkal többet aggodalmaskodott.
Bulvár

Kulcsár Edina alig tapasztal nehézséget háromgyermekes anyaként

rtl.hurtl.hu

2023. június 8. 18:58

Az influenszer elárulta, számára nehezebb volt az első és a második szülése, akkoriban sokkal többet aggodalmaskodott. 

„Kipihent vagyok és szinte semmilyen nehézséget nem tapasztaltam még amióta háromgyermekes anyuka lettem” – számolt be Kulcsár Edina az Instagramon arról, mit tapasztal háromgyermekes édesanyaként.

Az influenszer május elején adott életet Amarának, G.w.M.-mel közös kislányának. Edina sokszor megkapta a kérdést, hogy nem-e fél attól, hogy három gyerekkel nehezebb dolga lesz, de korábbi állítása szerint ettől sohasem félt. Most kiderült az is, hogy az idősebb gyermekei születésénél sokkal többet aggódott.

Ma 4 hete, hogy megszületett a 3. csodám! Emlékszem, hogy az első és a második szülésem után arról tudtam csak beszámolni, hogy folyton éjszakázom, mennyire fáradt vagyok és azt fejtegettem, hogy vajon fogok-e még aludni

– árulta el Kulcsár Edina.

Posztját azzal zárta, hogy megköszönte a rengeteg kedves üzenetet, amit az elmúlt időszakban kapott, valamint hozzátette, most már sokkal aktívabb lesz.

#Bulvár#kulcsár edina#háromgyerekes#anyuka#élet#instagram

Címlapról ajánljuk