Bulvár

Cicciolina szellemek miatt adja el római lakását, ahol számos legendás pornófilm forgott

rtl.hurtl.hu

2023. június 8. 18:06

Cicciolina már régóta szeretne túltenni az fővárosban lévő lakásán, ami számos legendás pornófilmnek adott helyszínt. Staller Ilona most azt mondja, a házat szellemek szállták meg, emiatt nem érzi magát biztonságban és legszívesebben menekülne onnan. 

Staller Ilona nagyon gyorsan szeretné valakinek eladni római házát, amely egy ősi etruszk temetkezési helyre épült, és régi sírók veszik körbe. Cicciolina állítja, szellemek szállták meg a lakását, és számos paranormális jelenség történt vele nemrégiben – mesélte el a világhírű felnőttfilmes a Blikknek.

Május elején írtunk arról, hogy Cicciolina eladja olasz fővárosban lévő lakását, ami számos legendás pornófilmnek adott helyszínt. Staller Ilona akkor még arról beszélt, hogy a koronavírus-járvány miatt került nehéz anyagi helyzetbe, ezért szeretné eladni 231 ezer euróért (akkori árfolyamon kb. 86 millió forintért) a római 130 négyzetméteres lakását.

Édesanyám halálát követő éjszakán hajnali négy-öt óra körül arra ébredtem, hogy egy női kéz megsimogatja az arcomat. Ijedtemben rögtön az a hálószobám ajtajához szaladtam, ami kulcsra volt zárva. Tehát senki nem jöhetett be. Szinte biztos vagyok abban, hogy édesanyám szelleme látogatott meg

– mesélte el Ciccolina.

Hozzátette, az elmúlt időszakban több szomszédja is elhunyt, ami szerinte nem lehet véletlen: a halálesetek mind a szellemekhez és azokhoz az rossz energiákhoz köthetőek, amik körüllengik ezt környéket – magyarázta.

Arról is beszélt, hogy legutóbb két hete tapasztalt furcsaságot, amikor egyedül volt otthon. Arra lett figyelmes, hogy egy „hosszúkás, áttetsző alak átsuhan a szobán”, majd egy szempillantás alatt eltűnik. Ciccolina aggódik, hiszen elmondása szerint évekkel ezelőtt kezdődtek a szellemjárások, minél előbb el szeretné hagyni a házat.

Nyitókép: Marco Piraccini\Archivio Marco Piraccini\Mondadori via Getty Images

#Bulvár#cicciolina#olaszország#róma#ház#szellemek

Címlapról ajánljuk