Bulvár

Nagy ciciteszt: te melyik típusba tartozol?

rtl.hurtl.hu

2023. június 8. 11:46

Egy fehérnemű gyártó cég elmerült a női mellek vizsgálatában és kiderítette: 7 típus létezik. Te melyik vagy?

Nagyon kevés olyan nő van a világon, akinek nem okoz semmilyen problémát a melltartó vásárlás. Túl nagy, túl kicsi, jó lenne a kosár, de szorítja a hátam, jó a hátamra, de nagy vagy kicsi a kosár… És az sem mindegy, hogy milyen formájú melltartó emeli ki legjobban a kebleinket. A problémák listája végtelen. Az elle.com számolt be róla, hogy a Third Love nevű fehérnemű gyártó cég a női mellek tanulmányozását tűzte ki célul, és arra jutottak, hogy hét különböző típusú mell létezik. Ezek a következők:

Kerek

Ha a melleid felül és alul is egyformán kereknek tűnnek, akkor ebbe a típusba tartozol. Akinek kerek melle van, nincs szüksége párnázott, push-up melltartóra, vagy talán melltartóra sem, mert a természet olyan jól formázta, hogy szükségtelen rajta alakítani.

Kelet-Nyugat

A mellbimbóid kifelé mutatnak? Ha igen, valószínűleg ebbe a típusba tartozol. De ha a mellbimbók nem is fordulnak ennyire kifelé, viszont a mellkasod közepétől távolabb esnek a kebleid, akkor is a kelet-nyugat jellemző rád. Ebben az esetben a belebújos topok a legideálisabbak számodra, mert segít összetartani a melleket és kisimítani a vonalakat. 

Távol ülő mellek

Ha a melleid között nagyobb a tér, akkor távolülő mellek tulajdonosa vagy. Ezek a keblek, teltebbek, kerekebbek, mint a kelet-nyugat típusúak, olyan fazonú melltartókra van szükséged, amelyek felemelik és összehúzzák őket.

Könnycsepp

Ezek a mellek pontosan olyanok, amilyenek egy könnycsepp: alul teltebbek, a tövénél pedig keskenyebbek. Ez a legegyszerűbb mellforma, szinte minden melltartó fazon illik hozzá, így ha könnycsepp formájú melleid vannak, nem okoz sok gondot a fehérnemű vásárlás.

Karcsú

Ezek a mellek általában keskenyebbnek tűnnek, mert a szélességük centiben kevesebb, mint amilyen hosszúak. A kosárméretük kisebb, így ha karcsú melleid vannak, akkor neked a mélyített, párnázott melltartók a legjobbak, amik megemelik és teltebbnek mutatják őket.

Asszimetrikus

A legtöbb nőnek nem teljesen egyforma a melle, de az asszimmetrikus mellek esetében látványosabb a különbség a jobb és a baloldal között. Többnyire nem annyira drasztikus, hogy speciális melltartóra legyen szükség, de az asszimetrikus keblekhez a kivehető szivacsos fehérnemű az ideális.

Harang alakú

A harang alakú mellek hasonlóak a karcsúhoz, de ezek a keblek nagyobbak, így amikor olyan melltartót választasz, ami megemeli és összetartja a kebleidet, figyelj arra, hogy ne buggyanjon ki a kosárból és ne kerüljön a mellbimbó a fehérneműn kívülre. 

Fotó: pexels.com

#Bulvár#melltartó#női mellformák#harang#karcsú#asszimmetrikus#távol ülő#könnycsepp

Címlapról ajánljuk