Bulvár

Lajtai Kati: Tibi volt az, aki megsértődött, ha nem ismerték fel, ha belépett valahova

rtl.hurtl.hu

2023. június 3. 15:54

Az is szóba került, hogy az énekesnő miért lépett ki a Crystalból. Lajtai Kati szerint elváltoztak.

Lajtai Kati volt a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című műsorának legutóbbi vendége, a beszélgetést a Blikk szemlézte.

Szóba került, hogy az énekesnő miért lépett ki a Crystalból. Lajtai Kati szerint ennek sok oka volt, de azt emelte ki, hogy „elváltoztak” egymás mellől Kasza Tibivel, akivel szerinte eleve nem voltak hasonlóak sem személyiségben, sem a zene terén. Jóban vannak, de nem tartják a kapcsolatot, nem hívogatják egymást. „Ha összefutunk, olyan érzésem van vele, mint egy nagyon távoli rokonnal. Nagyon sok időt, nagyon koncentráltan töltöttünk ahhoz, hogy régi családi érzéseim legyenek vele” – magyarázta.

Az énekesnő érdekes dolgokat árult el a Crystal fénykorából. Elmondta, hogy milyen érzés volt a közönség szeretetét érezni. „Természetes, hogy élvezi ezt az ember a színpadon. Nagyon nagy különbség volt Tibi és köztem, ő volt az, aki megsértődött, ha nem ismerték fel, ha belépett valahova.”

Ma meg már szerintem örül, ha nem ismerik fel, és elutazik. Ő ebben lubickolt, kereste, vágyta minden szegletében, a színpadon kívül is.

„Én viszont olyan voltam, aki a színpadon ezt szerette megélni, szerettem azt a részét is egyébként, hogy mentünk, beszélgettünk erről, a médiapezsgést is valamilyen szinten, de aztán a színpad mögött inkább zavarba ejtett, ezt nem nagyon használtam ki, nem nagyon tudtam kezelni” – vallotta be Lajtai Kati.

A beszélgetést itt nézheti meg:


Nyitókép: Palikék Vikága / YouTube

#Bulvár#Lajtai Kati#crystal#kasza tibi

Címlapról ajánljuk