Bulvár

Videóra vették az utolsó perceit: cápáktól hemzsegő vízbe ugrott egy gimnazista

rtl.hurtl.hu

2023. június 3. 10:30

Megrázó felvétel került elő az ugrásról és vélhetően arról, ahogyan egy cápa közelít a fiú felé.

Megrázó felvétel került elő arról, hogy egy 18 éves amerikai diák, Cameron Robbins beugrik a tengerbe egy sétahajóról május 24-én este, a Bahamák partjainál. A végzős középiskolás diák eltűnt a sötét vízben, keresését a bahamai partiőrség két nappal később függesztette fel, miután hiába fésültek át 325 négyzetmérföldnyi területet.

Azok a vizek, ahol Robbins a vízbe ugrott „cápával fertőzöttek” – mondta a Daily Mailnek Raymond King, a Bahamai Királyi Védelmi Erők parancsnoka. Emiatt is valószínű, hogy a fiatalembert cápatámadás érte, ezért nem került elő.

A felvételen, amelyet New York Post is közölt, az látszik, hogy Robbins a hajó mellett úszik a sötét vízben. Hiába kiabálnak neki, hogy kapaszkodjon meg a bedobott mentőövbe, a másik irányba kezd úszni. A közösségi médiában többen is úgy vélik, hogy a hajótest közelében látható ezüstös tükröződés egy cápa lehetett, az ijeszthette meg.


„Kísérteties, de pontosan látszik a pillanat, amikor a cápa elkapja őt” – írta egy Twitter-felhasználó egy, a videóból kimerevített képkocka mellé, amelyen Robbins és az árnyék csak centikre van egymástól.

Nyitókép: Twitter

#Bulvár#cápa#bahamák#Videó

Címlapról ajánljuk