Bulvár

Terhes transznemű férfi került a Glamour címlapjára: Létezem, szóval nem számít, hogy mások mit gondolnak

rtl.hurtl.hu

2023. június 2. 9:52

A 27 éves Logan Brown váratlanul esett teherbe.

A brit Glamour magazin júniusi digitális lapszámának címlapján egy terhes transznemű férfi látható – írta meg az Independent. A címlapsztár nem más, mint Logan Brown, a nem bináris drag előadóművész, Bailey J. Mills párja. A magazinban olvasható interjúban Brown elmeséli átalakulásának, megismerkedésüknek és terhességének történetét is.

Én egy transznemű, terhes férfi vagyok. Létezem, szóval nem számít, hogy mások mit gondolnak. Én vagyok az élő bizonyíték

– mondta Brown, aki az interjúban azt is elárulta, hogy nem tervezték a babát, és amikor megtudta, hogy várandós, az egész világ megállt számára. Logan terhességi tesztje azután lett pozitív, hogy egy kis időre leállt a tesztoszteron kúrával, amit egészségügyi okok miatt azóta sem alkalmaz.

Hosszú időbe telt, mire magabiztossá váltam abban, aki most vagyok, egy terhes férfi. Sokáig szégyelltem magam miatta, majd hirtelen valami megváltozott, és azt gondoltam, hogy én ezt meg fogom élni, és igenis végigcsináljuk

– mesélte a várandós férfi, aki rengeteg szeretetet kapott a hír bejelentése után a közösségi oldalán, és aki jelenleg egy gyermekeknek szóló könyv írásán dolgozik, ami az In My Daddy's Belly, vagyis Az apukám pocakjában címet fogja kapni. A könyv a saját tapasztalait fogja bemutatni a kislánya szemszögéből.

Íme a címlapfotó:


Nyitókép: Logan Brown a Glamour UK címlapján

#Bulvár#glamour#terhesség#transznemű#terhes férfi#címlap#logan brown

Címlapról ajánljuk