Bulvár

Megtámadták egy budapesti plázában Opitz Barbit és VV Greget

rtl.hurtl.hu

2023. május 31. 13:43

A támadók, akik először Barbi kinézetébe kötöttek bele, majd a haját is megtépték, a biztonsági őröknek is nekimentek.

Orvosi ellátásra szorult Opitz Barbi, miután többen belekötöttek egy nagy budapesti bevásárlóközpontban kedden este – állítja a Bors.

Az egyik vásárló ordibálásra, káromkodásra, heves vitára figyelt fel. Egy hatfős csoport kötött bele az énekesnőbe és barátjába, VV Gregbe. Barbi hiába próbálta őket figyelmen kívül hagyni, nem álltak le, erre az egyik lány megragadta a haját, és a fejét hátra rántotta.

Az egyik üzlet munkatársa hívta a biztonságiakat, de még az őröknek is megpróbáltak nekimenni a kötekedők. Volt köpködés, dulakodás, lökdösődés is, aminek az vetett véget, hogy VV Greg kihívta a rendőrséget. A biztonságiak kísérték ki őket, miután Barbi sérülését az egészségügyi ügyeletes ellátta. A szemtanú szerint az énekesnő több körme megsérülhetett, vérzett a keze.

VV Greg a Bors megkeresésére nem reagált, egy Instagram-sztoriban ugyanakkor leírta az átélteket. Azt írta, az öt lányból és egy fiúból álló társaság előbb csak követte és szóban inzultálta őket, leginkább Barbi kinézetét minősítve. Mivel semmire nem reagáltak, hátulról megtépték az énekesnő haját, aki hátracsapott a táskájával. Ezután életveszélyesen fenyegették és kétszer leköpték őket.

Már úgy tűnt, hogy lerázták támadóikat, amikor azok visszatértek, de már többen voltak és azzal fenyegették Barbiékat, hogy élve nem jutnak ki. Bementek az egyik üzletbe, ahol az üzletvezető a segítségükre sietett és értesítette a biztonságiakat, de a társaság még azoknak is nekiment. Ekkorra VV Greg szerint már „óriási tömeg tátotta a száját”, de senki nem segített. Végül a rendőrség is megérkezett, és kikísérték őket a plázából.

Nyitókép: RTL Reggeli

#Bulvár#opitz barbi#vv greg#bántalmazás#támadás

Címlapról ajánljuk