Bulvár

Filéző késsel tört be egy őrült Benedict Cumberbatchhez

rtl.hurtl.hu

2023. május 30. 14:32

A színész és családja a lakásban remegve figyelte az eseményeket.

Benedict Cumberbatch és családja életveszélyes helyzetbe került, amikor a londoni otthonukba egy filéző késsel tört be egy 35 éves Jack Bissell nevű férfi, aki korábban egy ötcsillagos étterem szakácsa volt – írja a Daily Mail

A színész és felesége, valamint 3 kicsi gyerekük a lakásból nézték végig, ahogy Bissel először átverekedte magát a kerti vaskapun, leköpte a kaputelefont, majd egy filéző késsel lefeszegette azt a falról. A kertben több növényt is kitépett a földből és a ház falához vágta őket.

Tudom, hogy ideköltöztél, remélem, hogy leég a házad

– ordibálta az elkövető, miközben a színész és családja odabent értesítették a rendőrséget.

A férfi a rendőrség kiérkezése előtt kereket oldott, azonban a nyálminta alapján könnyedén beazonosították, mivel már korábban is volt rendőrségi ügye. Még 2015-ben egy tüntetésen tartóztatták le, de lopásért, birtokháborításért és kábítószerrel való visszaélésért is ítélték már el.

A férfi azt nem árulta el, hogy milyen konfliktusa van a színésszel, azonban a tette előtt egy szupermarketben két csomag pitát vásárolva az eladót is beavatta abba, hogy be fog törni Benedict Cumberbatch házába és porig égeti. A tettéért 250 font (valamivel több mint 100 ezer forint) pénzbüntetést és három év távoltartási végzést kapott, így nem mehet sem a színész és családja, sem az otthonuk közelébe.

Nyitókép: Kevin Mazur / Getty Images

#Bulvár#benedict cumberbatch#betörés#őrült#kés#rendőrség

Címlapról ajánljuk