Bulvár

Soma Mamagésa elmagyarázta egy idős nőnek a boltban, hogy miért ne vegyen ásványvizet

rtl.hurtl.hu

2023. május 26. 14:26

Sosem lehet tudni, hogy mivel találnak meg minket egy boltban.

Váratlan élményben volt része egy idős hölgynek, akit leszólított Soma Mamagésa a boltban. Az előtte vásárló idős hölgynek három karton ásványvíz volt a bevásárlókocsijában, ami elég is volt Mamagésának arra, hogy megszólítsa őt.

Látom, Ön is nagyon szereti a szódát! Én magam is így vagyok ezzel, szeretem citrommal, vagy fröccsbe, szörpbe, de sokkal olcsóbban kijövök hosszú távon azzal, hogy vettem egy szóda csináló gépet. És így nem gyártok műanyagot sem a Földnek, amiről már köztudott, hogy iszonyú mennyiséget szemetelünk belőle.

– ment oda a gyanútlan vásárlóhoz. A bejegyzés szerint az idős hölgy megköszönte a tanácsot és megfogadta, hogy soha többet nem vesz szódát ilyen formában.

Azt már mondani sem akartam (különben is csak bubis vizek voltak nála), hogy ugyanez a helyzet a mentes vizekkel is. CIKI (kartonszámra) venni az ásványvizet! CIKI. Aki nem akarja meginni a csapvizet, és nem áll módjában forrásvízért eljárni, az vegyen víztisztító berendezést! Könyörgöm: ne gyártassunk, ne pazaroljunk több műanyagot! Nem csak ciki, felelőtlen.

#Bulvár#soma mamagésa#instagram#történet#beszámoló

Címlapról ajánljuk