Bulvár

Lefeküdt a Chelsea játékosával, ráállt focistákra, most elítélték zaklatásért a szőke bombázót

rtl.hurtl.hu

2023. május 24. 19:56

Három játékost próbált behálózni, az egyikük 21 alkalommal változtatta meg a telefonszámát miatta.

A Daily Star azt írja, hogy Orla Melissa Sloan influenszer korábban intim viszonyba keveredett Mason Mount focistával. Az angol válogatott középpályás jelenleg a Chelsea játékosa. 

Orla Melissa Sloan végül nem maradt sokáig együtt a sztárfocistával, de a kapcsolat arra jó volt, hogy szemet vessen több Premier League-játékosra. Mount után célba vette a Brightonban játszó Billy Gilmourt és Ben Chilwellt is.

A nő ellen végül zaklatás miatt indítottak pert, ami miatt be is idézték a bíróságra.

Kiderült, hogy Mount és Sloan az Instagramon beszélgettek sokat, majd a kapcsolatuk új szintre emelkedett a személyes találkozók alkalmával. Jason Seetal ügyész azt mondta, hogy a pár jó ideje beszélgetett és összejárt, mikor a focista úgy döntött, hogy véget vet a románcnak.


A vád szerint a szakítás után a nő üzenetekkel bombázta a Chelsea sztárját, akinek 21 alkalommal kellett megváltoztatnia a telefonszámát. Mount a bíróság előtt elmondta, hogy az influenszer több alkalommal is megjelent az akarata ellenére a Chelsea edzőpályája mellett.

A nő időközben Billy Gilmourra, a Brighton játékosára is ráakaszkodott. A focista elkövette azt a hibát, hogy szóba állt Sloannal, aki azután nem hagyta őt békén. Gilmour kénytelen volt kikövetni az összes barátját és családját az Instagramon, hogy a nő ne tudjon a szeretteinek irkálni. A játékos azt is elmondta, hogy akkor ismerkedett meg Sloannal, amikor a brightoni kékekhez igazolt.

Egyedül voltam egy új városban, nem voltak barátaim, a családom messze volt. Ekkor találkozgattam vele egy rövid ideig.

– elevenítette fel a megismerkedésük körülményeit Gilmour.

A nő egy másik Chelsea-játékosra, Ben Chilwellre is megpróbált lecsapni. Sloan „devilbaby” néven hozott létre egy Instagram-fiókot, hogy a londoni csapat hátvédjéről titokban készített fotókat posztoljon. Ezeken a képeken jellemzően nők társaságában volt látható.

Orla Melissa Sloant zaklatás miatt ítélhetik el, az ügyében döntés június 20-ára várható.

Nyitókép: Orla Melissa Sloan / Instagram

#Bulvár#orla melissa sloan#Chelsea#mason mount#kaland#zaklatás

Címlapról ajánljuk