Bulvár

Megmentette fuldokló barátja életét Woody Allen

rtl.hurtl.hu

2023. május 23. 16:24

Vacsora közben torkán akadt a falat az asztaltársaság egyik tagjának, a színész-rendező azonnal cselekedett.

Heimlich-műfogással mentette meg egy barátja életét Woody Allen egy felkapott New York-i étteremben – írja a Page Six.

A 87 éves Oscar-díjas színész-rendező feleségével (volt élettársa, Mia Farrow örökbefogadott lányával), Soon-Yi Previnnel, Alan Dershowitz neves amerikai jogásszal és Andrew Steinnel, a New York-i városi tanács egykori elnökével vacsorázott múlt kedden a Caravaggio nevű olasz étteremben, amikor a 76 éves Steinnek torkán akadt egy falat.

Az asztaltársaság tagjai rémülten nézték, ahogy Stein feje elvörösödik és levegő után kapkod, Allen viszont rögtön segítségére sietett, és a jelenlévők szerint meglepő erővel alkalmazta az életmentő műfogást.

Olyan volt, mint egy jelenet a filmjeiből. Ha nem jutott volna ilyen gyorsan az eszébe, attól félek, meghaltam volna. Az életemet köszönhetem neki

– mondta a Page Six-nek Andrew Stein.

A lap hozzáteszi, hogy Woody Allen nem először mentett életet: 1992-ben a Saturday Night Live című műsor producerével, Jean Doumainiannal vacsorázott, akinek egy falat kenyér akadt a torkán. Doumainian azt mondta, életre szóló barátságot pecsételt meg Allen azzal, hogy megmentette az életét, később mégis összevesztek és egymást perelték.

Nyitókép: Europa Press News/Europa Press via Getty Images

#Bulvár#woody allen#heimlich-fogás#életmentés#new york#fuldoklás

Címlapról ajánljuk