Bulvár

Tóth Gabit cipői, ruhái miatt csúfolták, fogadalmat tett

rtl.hurtl.hu

2023. május 21. 9:48

Amit be is tartott. Érzékenységéről, pánikbetegségéről beszélt az énekesnő. 

A Bors cikke szerint Tóth Gabi és Pápai Joci a zánkai Bozzay Pál Általános Iskolába látogatottak, ahol csaknem 60 diák előtt vették át a katedrát ideiglenesen. Az énekesek egy rendhagyó osztályfőnöki óra keretén belül meséltek többek között arról, milyen nehézségek árán jutottak el az álmaik megvalósításáig. 

„Én pontosan tudom, hogy milyen az, amikor valakit csúfolnak. Engem nagyon sokat bántottak, és még most is rengetegszer kapok negatív kritikát. De egyet jegyezzetek meg, soha ne engedjétek, hogy az önbizalmatokat elvegyék!” – mondta az órán Tóth Gabi, akinél a Bors arról érdeklődött, mi hagyott ilyen mély nyomokat az énekesnőben.

„Tisztán emlékszem, hogy felsőben sokszor csúfoltak. Akkor erősödött fel az, hogy ki, milyen ruhában megy, és nekem nem volt túl sok nadrágom vagy cipőm, ezért mindig ugyanazokban jártam. Ezzel mindig bántottak, és ez azért bennem maradt… Akkor egyébként megfogadtam, hogy amikor az első nagyobb fizetésem megkapom, akkor megveszem magamnak álmaim tornacipőjét három színben, és mindig más lesz a lábamon. Ez így is lett” – fogalmazott az előadó, aki arról is beszélt, hogy a szorongás már egészen fiatalon a mindennapjai részévé vált, hosszú évekig kínozta erős pánikbetegség. Bár ez mostanra enyhült, szerinte az érzékenyebb emberek mindig hajlamosabbak lesznek a szorongásra.

Azt gondolom, hogy minden érzékenyebb ember szorongó típus, tehát aki jobban átérzi a dolgokat, az szorong. Én egyébként ezt már egész jól kezelem. Például, amikor Jocival énekelünk, vagy zenélünk, az mindig segít. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy ezzel meg lehet tanulni együtt élni, azonban fontos, hogy beszéljünk róla, mert a fiatalok nem biztos, hogy ezt a helyén tudják kezelni

– tette hozzá.

Ajánljuk:
Zárt körű ünnepséget tartottak Orbán Ráhel bababoltjában – ők voltak a buli celeb vendégei

Nyitókép: Tóth Gabi énekesnő a Terror Háza Múzeum alapításának 20. évfordulója alkalmából szervezett ingyenes koncerten a múzeum előtt 2022. február 26-án. – Fotó: Kovács Attila / MTI

#Bulvár#tóth gabi#pánikbetegség#ruha#csúfolás

Címlapról ajánljuk