Bulvár

Nagy Melanie sokkot kapott, miután G.w.M megcsalta: „Kértem, hogy vigyék el pár napra a gyerekeket”

rtl.hurtl.hu

2023. május 17. 8:35

G.w.M. exe mesélt a szakításukról.

Nagy Melanie, G.w.M exe és két gyermekének édesanyja, mesélt a rapperrel való szakításáról. „Anyukák ezrei maradnak egyedül, semmivel nem érzem magam másabbnak náluk. Annyi a különbség, hogy az én életem legnehezebb időszaka a nagy nyilvánosság előtt zajlott. Lépéskényszerben voltam, és egy év után büszkén mondhatom, van látszata annak az energiának, amit belefektettem. Fontos, hogy amikor az ember a legkilátástalanabbnak látja a helyzetét, akkor sem szabad szétesni” – idézi a Blikk Nagy Melanie-t, aki a hot!-nak nyilatkozott.

G.w.M. exe így folytatta:

Én a szívem legmélyebb szeretetéből szültem a két gyerekünknek, ezért a férjemnek tekintettem Márkot. Amikor kiderült a megcsalás, sokkos állapotban voltam, de adtam időt magamnak. Kértem, hogy vigyék el pár napra a gyerekeket, amíg összeszedem magam. 

A lap megjegyzi: Melanie azóta szemöldökspecialistaként és sminkesként dolgozik.

A lányommal az ovis pszichológus foglalkozik, hogy feldolgozza a történteket. Ami engem illet, most a munkámra koncentrálok. Nem hiszem, hogy beleférne egy komoly kapcsolat az életembe. Szívesen ismerkedem, barátkozom, de ennél többre egyelőre nem vagyok nyitott

– mondta el Nagy Melanie a hot!-nak.

A Reggeliben így vallott a kétgyermekes édesanya:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#g.w.m#nagy melanie#szakítás#megcsalás#gyereknevelés

Címlapról ajánljuk