Bulvár

Herczeg Zoltán: Rám dudálnak, integetnek az emberek vagy egyszerűen csak mosolyognak rám

rtl.hurtl.hu

2023. május 16. 6:04

Hamarosan felteszi a nagy kérdést szerelmének, Mariannak.

Herczeg Zoltán hat hónapot töltött letartóztatásban tavaly október 21-e óta, amikor kábítószerkereskedelem gyanúja miatt elfogták. Szabadon engedték, de a lakását nem hagyhatja el, köznyelven házi őrizetben, nyomkövetővel a lábán mesélt a Fókusznak adott exkluzív interjújában:


A divattervező a Blikknek is mesélt mindennapjairól és arról, hogy hamarosan felteszi a nagy kérdést szerelmének, Mariannak, aki a legnehezebb időszakban is kitartott mellette.

Arra is kitért, hogy akármilyen büntetése lesz is, elfogadja és próbálja a legjobbat kihozni belőle.

Nem hiányzik már az az esti egy spangli sem, úgy tudok aludni, mint az elmúlt húsz évben sosem. Ennek a párom, Mariann is örül, pedig eddig sem vittem túlzásba a dolgot, drogdíler viszont nem vagyok, ezt leszögezem

– fogalmazott.

A divatszakember hétfőnként két órára elhagyhatja otthonát, ilyenkor a létszükségleteihez fontos dolgokat intézheti el. „Általában bemegyünk a párommal az üzletembe, ami közel van a Városligethez, ahol utána fél órát sétálhatunk. Ezek a séták feltöltenek, van, hogy rám dudálnak, integetnek az emberek vagy egyszerűen csak mosolyognak rám. Eddig csak pozitív visszajelzéseket kaptam személyesen, az interneten mocskolódó névtelenekkel pedig nem foglalkozom. Néhány perccel tizenegy előtt már otthon vagyok, nem kockáztatom meg, hogy riasszon a bokámon a jeladó” – mondta.

Herczeg Zoltán mindennapjairól a Reggeliben vallott: 


Nyitókép: RTL

#Bulvár#herczeg zoltán#eljegyzés#háziőrizet

Címlapról ajánljuk