Bulvár

Videó: „a világ legnagyobb kakáját” hagyta a repülőgép vécéjében a 224 centi magas pankrátor, a többi utas öklendezett, hányt, zokogott

rtl.hurtl.hu

2023. május 16. 14:32

Hosszabbnak érződött a 14 órás utazás, mint amilyen hosszú volt valójában.

A világ nyolcadik csodájának is nevezték a 224 centiméter magas, óriásszindrómával született Andre the Giantet, azaz Andrét, az Óriást, aki 1984-től 1991-ig pankrátorkodott a WWE-ben, valamint filmes szerepeiről is ismert volt. Az Andre Rene Roussimoff polgári nevű franciához sok vad sztori kötődik:

egyszer például 108 doboz sört vágott be egyetlen óra alatt.

A Sports Bible szerint azonban az egyik legkeményebb eset egy 14 órás repülőúton történt, amikor Andre WWE-s kollégájával, Brutus Beefcake-kel utazott Tokióból az USA-ba. A pankrátor így emlékezett vissza azóta elhunyt társa legdurvább ürítésére:

„Soha nem hallottam még hasonlót sem. A hangok, amik kijöttek onnan… A szag, ami kiáramlott, nagyon sokakat letaglózott a gép hátuljában. Kizuhantak a székeiből öklendezve, hányva, sírva, sikoltozva, és mind a padlón gurultunk a röhögéstől” – mondta.

Ő úgy becsli, hogy André naponta nagyjából nyolc és fél kiló ételt evett, úgyhogy nagyjából ennyit is kellett kiürítenie. A legendás pankrátor később 46 éves korában szívelégtelenségben hunyt el. Brutus Beefcake azt is felidézte, hogy Andre a legtöbb esetben különösen figyelmes volt ürítési szokásaival: mindig úgy időzített, hogy még a repülőutak előtt elvégezze a dolgát – azonban ezen végzetes alkalommal késésben voltak, így ez nem sikerült.

Nyitókép: AP Photo / Richard Dre

#Bulvár#pankrátor#repülő#széklet#sírás#rosszullét

Címlapról ajánljuk