Bulvár

Nagy Alekosz reagált a szakításáról szóló hírekre: Inkább leszek boldog egy estére, mint csalódott egy életen át

rtl.hurtl.hu

2023. május 15. 11:58

Az egykori villalakó a közösségi oldalán reagált a pletykákra.

Alekosz az elmúlt időszakban több ismert nőt is megpróbált az ujja köré csavarni. Miután Béres Anett és Schumacher Vanda is kosarat adtak neki, a valóságshow-sztár egy Réka nevű lány mellett találta meg a boldogságot.

A Blikk értesülése szerint azonban párkapcsolatuk válságba került. A rajongók észrevették, hogy Alekosz és Réka a múlt pénteken kikövették egymást az Instagramon, ráadásul Réka a közös képeiket is leszedte a közösségi oldaláról. Alekosz most tiszta vizet öntött a pohárba, és a Facebookon posztolt az érzéseiről:

Megszámlálhatatlan kérdést kaptam azzal kapcsolatban, hogy akkor most Rékával hogyan. Kéremszépen. Rékával ugyanúgy. Kapcsolatunk jellege: speciális. A speciális kapcsolatok lényege, hogy nem lehet, és nem is kell megfejteni őket. Rékával szeretjük egymást. Ő szerelemmel, én meg vággyal és barátsággal. De néha, szerelemmel is. Amikor pressermusicaleket hallgatok, akkor én Rékára gondolok, és arra, amit kivált belőlem. Boldogok vagyunk. Igen, speciálisan. Inkább leszek boldog egy estére, mint csalódott egy életen át.

Nyitókép: RTL Reggeli

 

#Bulvár#alekosz#párkapcsolat

Címlapról ajánljuk