Bulvár

Már az új családjával él az örökbe fogadott ukrán kisgyerek, akiről kiderül, hogy valójában egy fiatal felnőtt

rtl.hurtl.hu

2023. május 11. 16:58

Az előző családja félt tőle, attól tartottak, hogy megöli őket.

Kristine és Michael Barnett örökbe fogadtak egy növési rendellenességben szenvedő ukrán gyermeket, Natalia Grace-t, akiről később azt állították, hogy valójában fiatal felnőtt, aki gyereknek álcázza magát, írja a LADBible. A család úgy gondolta, hogy egy bizarr csalás áldozatául estek. A szülőket viszont a hatóságok azzal vádolták meg, hogy a papíron fiatalkorú gyermeket magára hagyták.

Ezt a történetet dolgozza fel egy hamarosan debütáló dokusorozat, aminek a főszereplője Natalia Grace lesz. A háromrészes sorozat Michaelt és feleségét, Kristine-t követi majd, akik először 2010-ben fogadták örökbe az akkor hatévesnek hitt Nataliát. Idővel azonban kiderült, hogy Natalia, aki spondyloepiphysealisnak nevezett törpeségben szenved, egyáltalán nem gyerek, hanem 22 éves.

Mikor elkezdtek arra gyanakodni, hogy Natalia valójában felnőtt, a lány egyre erőszakosabbá vált. Késeket tartott az ágya alatt, agresszív volt, terrorizálta a családot.

Miután Nataliát magára hagyták, új családot talált magának, egy Indianából származó mélyen vallásos, öt gyermekes házaspárt. A sajtóhírek szerint az új nevelőapját Antwon Mansnak hívják, nemrég szentelték fel lelkipásztorrá. Mans tudja, hogy a fogadott lányukat mikkel vádolják, de úgy döntöttek, mégis szeretnék adoptálni Nataliát.

Az újdonsült nevelőszülők egy sor képet tettek közzé Nataliáról a közösségi médiában, amelyeken egyértelműen gyerekként kezelik őt.

A család barátai elmondták, hogy Mans és a felesége törődnek Nataliával, ezért ő szeret velük lenni. Tudják, hogy Natalia előző családja szerint a kislány valójában felnőtt, de ők hisznek a lánynak. A család először 2016-ban próbált meg Natalia törvényes gyámjai lenni, de akkor ez meghiúsult.

A lányról azt mondják, hogy nem érintette jól az előző családjával történt incidens, az új családja szerint például nem járhat középiskolába sem, mert a gyanú szerint valójában már harminc éves.

Nyitókép:  Facebook / Cynthia Mans

#Bulvár#menekült#ukrajna#kisgyerek#felnőtt#adoptálás

Címlapról ajánljuk