Bulvár

Molnár Anikó elárulta, hogy milyen férfira vágyik - így viszonyul az anyagiakhoz

rtl.hurtl.hu

2023. május 10. 10:18

Az OnlyFans-sztár mos, főz, takarít, cserébe nem vár el sokat.

Molnár Anikó az elmúlt hónapokban OnlyFans-karrierjével robbant be a köztudatba, attól azonban egy percig sem tart, hogy emiatt nem fog párt találni magának.

Hihetetlen, hogy valakinek 47 évesen is megakad rajtam a szeme! Csak pozitív visszajelzéseket kapok, attól pedig nem félek, hogy emiatt nem lesz pasim. Ha valakit ez zavar, azt zavarja a ValóVilág is. Korábban szerepeltem címlapfotókon is, a villában négy hónapig a képernyőn zuhanyoztam: rájöttem, hogy senkinek nem akarok megfelelni!

– jelentette ki határozottan a Hot! magazinnak Anikó, akinek kimondottan jó hatással volt az önbizalmára az OnlyFans. A lapnak azt is elárulta, hogy szeretné megtalálni az igazit, sőt azt is körülírta, hogy milyen férfit tudna elképzelni maga mellé.

„Vágyom egy társra, aki ember tud lenni ebben az embertelen világban, akivel minden helyzetben támogatjuk egymást, akivel sok év után is kéz a kézben járjuk be a világot. Nőként szeretem megteremteni az otthon melegét, hogy amikor belép a párom, azt érezze, hazaérkezett. Főzök, takarítok. Fontos számomra, hogy ne legyen divatmajom, és ha leesik egy polc, fogja meg, és szerelje vissza. Nem keresem társkeresőn, szórakozóhelyeken, mert taszítanak a részeg emberek, gyűlölöm a kábítószert!” – mondta Anikó, akit nem érdekel a pénz, mert szerinte az az egészséges, ha ugyanannyijuk van, így nem érzi egyik fél sem alárendelve magát.

Hiszem, hogy ha Isten úgy érzi, érett rá a lelkem, akkor elém küldi az igazit.


Molnár Anikó sohasem vágyott az anyaságra, szerinte nem minden nőben alakul ki az anyai ösztön, ugyanakkor tiszteli azokat a nőtársait, akik erre a szerepre születtek, és az sem riasztja vissza, ha jövendőbelijének már van gyereke.

Megélni szeretném az életet, nem pedig túlélni. A világ legszabadabb embere vagyok. Úgy szeretnék meghalni, hogy tartalmas életem volt; a boldogságomhoz már csak egy társ hiányzik. Ha gyereke van, az nem kizáró ok, de az legyen már felnőtt, vagy találkozzanak minden második hétvégén

– fűzte hozzá.

Nyitókép: Fókusz / RTL

#Bulvár#molnár anikó#párkapcsolat

Címlapról ajánljuk