Bulvár

Kilenc hónapig titkolnia kellett a fiatalnak, hogy negyvenmillió forintot nyert egy vetélkedőn

rtl.hurtl.hu

2023. május 7. 20:54

Csak akkor henceghetett el vele, amikor adásba került az a rész, ami a nyereményét mutatta.

Negyvenmillió forintnak megfelelő díjat vitt haza a brit Daniel O’Halloran az ITV vetélkedőjében, azonban szerződése tiltotta neki, hogy nyilvánosságra hozza a jó hírt, egészen addig, amíg a felvétel után adásba nem került az a rész, amelyben learatja a babérokat.

Erre végül kilenc hónappal a felvétel után, idén április végén került sor. A 24 éves férfi családja addig úgy tudta, hogy csak egy kisebb, négymillió forintnak megfelelő összeget nyert – álmukban sem gondolták volna, hogy a srác végül bevállalja a legutolsó, legnehezebb kérdést, amiért már járt a nagyobb összeg.

Az üzemvezetőként dolgozó nyertes azt mondta a Blikk szerint: „Szombaton mindannyian együtt néztük meg az adást, és amikor mondtam, hogy vállalom a következő kérdést, a családtagjaim egyszerűen megőrültek”.

A győzelmére így emlékezett vissza:

Nem tudtam, hogyan fogom végigcsinálni. Minden kérdésre csak harminc másodperced van, és minden újabb kérdésre el kellett szánnom magam. Az utolsó kérdésnél meg voltam róla győződve, hogy rossz választ adtam, de még akor sem bántam meg, hogy tovább mentem a játékban, Akkor pedig pláne nem, amikor kihirdették az eredményt. Emlékszem, anyukám és apukám is felhívott, és fél órán át külön-külön faggatott arról, hogy mi történt.

Nyitókép: Twitter

#Bulvár#vetélkedő#nyeremény#titok#milliomos

Címlapról ajánljuk