Bulvár

Az „élő Nostradamus” sötét jóslata vet árnyékot III. Károly koronázására

rtl.hurtl.hu

2023. május 6. 9:01

Athos Salomé állítólag megjósolta az előző uralkodó, II. Erzsébet halálát, de a koronavírus-járványt is.

III. Károly brit király uralkodása rövid lehet, és nem biztos, hogy fia, Vilmos követi majd a trónon – állítja egy brazil jós, akit a 16. századi asztronómus után „élő Nostredamusként” emlegetnek. Athos Salomé állítólag megjósolta az előző uralkodó, II. Erzsébet halálát, de a koronavírus-járványt is.

A Daily Star című lap az új uralkodó szombati koronázása alkalmából kérdezte meg a jóst. Salomé szerint Károly király súlyos betegség miatt idő előtti visszavonulásra kényszerülhet. Arra is figyelmeztetett, hogy nem májusban, inkább júniusban kellett volna megkoronázni.

Károly királynak „különösen vigyáznia” kellene az egészségére, különösen a prosztatájára és a húgyutakra. A brazil jövendőmondó úgy fogalmazott: „Mostantól kezdve megkezdődik a visszaszámlálás. Majd kiderül, hogy 2024 és 2025 között hatalmon marad-e!” – fogalmazott, sejtelmesen hozzátéve,

nem biztos, hogy Vilmos walesi hercegnek adja át a koronát.

III. Károly, akit szombaton koronáznak meg, 74 éves. Bár a felmenői mind szép kort éltek meg: apja, Fülöp herceg 99 évesen, édesanya, II. Erzsébet királyné 96 évesen távozott az élők sorából. Nem kell különleges jóstehetség ahhoz, hogy bárki azt mondja ilyen korú férfinek: vigyázzon a prosztatájára!

Nyitókép: Jacob King / PA / AP / MTI

#Bulvár#iii. károly#koronázás#nostradamus#jóslat

Címlapról ajánljuk