Bulvár

Nagy Alexandra igent mondott, sose volt még ilyen boldog

rtl.hurtl.hu

2023. május 3. 13:38

Május 11-én kerül a mozikba a Legénybúcsú Extra című vígjáték, amelynek egyik női főszerepét Nagy Alexandra játssza. Karaktere, Enikő a film elején kimondja a boldogító igent párjának.

A film előzetese alapján Enikő nem tűnik túl szimpatikusnak, Nagy Alexandra szerint azonban minden karakternek megvan a maga igazsága, ezért színésznőként is így közelít a szerephez. „Őt is meg kell érteni és meg kell szeretni, majd mutatni minden esendőségével együtt” – mondja.


Alexandrának a saját majdani lánykérésről nincs dédelgetett álma, de gyönyörűnek találja, ha valakiben akkorára nő a szerelem, hogy azt mondja: gyere velem és légy a társam életem hátralévő minden pillanatában! Ugyanakkor úgy érzi, a lánykérés módja nem az ő dolga, neki elég lesz a válasz előtt a saját érzéseit megvizsgálnia. „Az esküvő viszont abszolút két emberen múlik, így azt  szeretném majd az adott partnerrel együtt megtervezni” – teszi hozzá. Egy párkapcsolatban is a kommunikációt és az őszinteséget tartja a legfontosabbnak. 

Lehet nézeteltérés, különbözőség, elmaradhat az egyik a másiktól érzelmileg, de ha kifejezik érzéseiket és igényeiket egymás felé, egészen biztos vagyok benne, hogy az esetek nagyon nagy százalékában lehet közös nevezőt találni.


Többek között a párkapcsolatról és a barátságokról szól a Legénybúcsú Extra is, a május 11-én  mozikba kerülő filmnek Nagy Alexandra szerint egyszerre több bája is van. „Az első nyilván az, hogy nagyon vicces, igazi térdcsapkodós vígjáték, már a forgatókönyvet olvasva is végig nevettem. A poénok mellett a családi és baráti kapcsolatok fontosságára is nagy hangsúlyt fektet, és kiemelném azt is, hogy ez egy szerelemprojekt, itt egy egész család állt be egy álom mögé, testvér, szülő, barátok segítették munkájukkal az alkotást. Akkora volt a lelkesedés, hogy nem lehetett nem átitatódni vele, szuper színészek tették igazán szórakoztatóvá ezt a 100 percet, és nagyon hálás vagyok, hogy ennek részese lehettem.”

 Az RTL Magyarország a film támogatója. Nagy Alexandrával a debreceni Apollo Moziban május 5-én 19 órakor, Budapesten a Westend Cinema Cityben május 9-én 19 órakor, a Corvin Moziban május 10-én 18 órakor lehet találkozni. 

Kép: Leonardo Delavega

#Bulvár#Kultúra#nagy alexandra#legénybúcsú extra#lánykérés#esküvő#film#mozi

Címlapról ajánljuk