Bulvár

G.w.M: Akármilyen szürke hátú gorillának is tűnök, ha pelenkázni kell, én pelenkázok

rtl.hurtl.hu

2023. május 2. 16:30

A rapper azt mondja, felkészült Kulcsár Edinával közös gyerekük érkezésére. Sokan azt hiszik róla, hogy nagyképű és anyagias, de ez hamis kép G.w.M szerint.

G.w.M és Kulcsár Edina közös gyermeke, Amara heteken belül megszületik, amit mindketten nagyon várnak már. A rapper nem sűrűn nyilatkozik, azonban most megosztotta a nézeteit a gyereknevelésről – szemlézte a Blikk a TV2 műsorából.

Rájöttem, hogy van egy ilyen rejtett funkcióm, képességem. És az én szuperképességem az, hogy én igazából anyuka is vagyok. Akármilyen szürke hátú gorillának is tűnök, ha pelenkázni kell, én pelenkázok. Hogyha el kell ringatni a babát, én elringatom. Bármit meg tudok csinálni! Megfürdetem a gyereket, és akárki akármit mond, én ezt imádom csinálni

– kezdte a rapper. 

Szerinte hamis kép él róla a médiában, és sokkal közvetlenebb ember, mint amilyennek gondolják.

Sokan azt hiszik, hogy nagyképű vagyok és anyagias. Viszont amikor személyesen, általam, tőlem érik impulzusok az embereket, akkor azt szoktam látni a szemükben, hogy nagyon kellemesen csalódnak. Nagyon sok buliról azért érek haza reggel 7-kor, nem azért, mert akkor végzek, hanem azért, mert én ott maradok és fotózkodok a közönségemmel. 

Ezt is ajánljuk: „A ruhatáram annyi, mint egy Papp László-profit!” – G.w.M odapörkölt Azahriah-nak, miközben slusszkulcsok hevertek morzsás mellkasán

G.w.M úgy folytatta:

volt olyan, hogy a közértben egy néninek megfogtam a szatyrát, kivittem az autójáig, és akkor mondta, hogy »Úristen, mennyire kamu a sajtó!«, persze tisztelet a kivételnek.

G.w.M és Kulcsár Edina családja nemrég már bővült új taggal, aki a Varga Jin nevet kapta. Közös lányuk, Amara érkezése is már szinte minden percben várható.

Nyitókép: Reggeli

#Bulvár#gwm#kulcsár edina#gyereknevelés#szupererő#család

Címlapról ajánljuk