Bulvár

Angelina Jolie ritkán látott örökbefogadott fiával, Maddox-szal ment el a fehér házi vacsorára

rtl.hurtl.hu

2023. április 27. 16:03

Már 21 éves a Kambodzsában született fiú.

Angelina Jolie egy igazán különleges kísérővel, a 21 éves fiával, Maddox-szal érkezett a washingtoni Fehér Házba szerdán, ahol Joe Biden elnök és Jill Biden first lady fogadták őket egy különleges állami vacsorán. A díszvacsorát Yoon Suk Yeol dél-koreai elnök és Kim Keon Hee first lady tiszteletére tartották.

Az apropó az Amerikai Egyesült Államok és a Koreai Köztársaság között fennálló szövetség 70. évfordulója volt, ami kimagasló fontosságú a béke, a stabilitás és a jólét előmozdításának szempontjából a két ország számára – állt a Fehér Ház közleményében.

Az ázsiai-amerikai kapcsolatok Angelina és családja számára is fontosak. Maddox például a szöuli Yonsei Egyetemen tanult 2019-től, de a színésznő is többször járt Dél-Koreában humanitárius és menekültügyi érdekvédelmi tevékenységei miatt.

Boldog vagyok, hogy Maddox jó ember lett. Okos, csinálja a dolgát, ugyanakkor mégis van benne egy kis vadság

– nyilatkozta korábban a színésznő, aki hét hónapos korában vette magához a Kambodzsában született fiút, aki azóta felnőtt lett.

Így néz ki most Maddox:

Így néz ki most Angelina Jolie ritkán látott, örökbefogadott fia, Maddox
Angelina Jolie és Maddox Jolie-Pitt – Fotó: Bloomberg / Getty Images


Jolienak és exférjénak, Brad Pittnek hat közös gyermeke van: a 21 éves Maddox, a 19 éves Pax Thien, a 18 éves Zahara Marley, a 16 éves Shiloh Nouvel-, valamint a 14 éves ikrek, Know Leon és Vivienne Marcheline.

Nyitókép: Matt Cardy / Getty Images

#Bulvár#angelina jolie#maddox#örökbefogadás#gyerek

Címlapról ajánljuk