Bulvár

Vajna Timea Párizsba ruccant át lazítani két termékenységi kezelés közt

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. április 26. 19:58

Húgával, Visváder-Palácsik Lillával és annak férjével töltöttek pár felejthetetlen napot a francia fővárosban.

Mint arról az rtl.hu is írt korábban, Vajna Tímea, Andy Vajna özvegye nagyon szeretne már kisbabát, ezért belevágott egy lombikbébiprogramba, aminek részeként februárban petesejtleszíváson esett át.

A Blikk vette észre, hogy a 41 éves modell nemrég Párizsban járt, ahová elkísérte őt testvére Visváder-Palácsik Lilla, és annak férje Visváder Tamás. A lap szerint Vajna jelenleg milliókat költ egy speciális kezelésre, ami segíthet neki teherbe esni, és két kúra között utazott Párizsba, kicsit lazítani.

Az Instagramra föltöltött fotók tanúsága szerint a patinás Shangi-La Paris ötcsillagos luxushotelben szálltak meg, és egy Eiffel-toronyra néző panorámás erkélyen fogyasztották el főtt tojásból, gyümölcslevekből és különféle pástétomokból álló reggelijüket.


Vajna Tímea 24 óráig elérhető Instasztorijából az is kiderült, hogy a kiruccanás alatt bolondoztak egy jót a Trocadérón, majd ettek egy jót a Le Grand Restaurant Paris két Michelin-csillagos étteremben.

Nyitókép: Vajna Tímea, a szépségverseny tulajdonos-producere a Miss Universe Hungary döntőjének közvetítése előtt a TV2 stúdiójában 2016. november 20-án – Fotó: Balogh Zoltán / MTI

#Bulvár#vajna tímea#párizs#instagram

Címlapról ajánljuk