Bulvár

Plasztikai műtét közben kapott szívinfarktust a Kardashian-hasonmás OnlyFans-modell

rtl.hurtl.hu

2023. április 26. 13:50

Az OnlyFans sztár 34 éves volt.

Christina Ashten Gourkani, akit a netes világban sokan csak Ashten G-ként ismernek, egy kaliforniai kórházban vesztette életét néhány órával azután, hogy plasztikai műtét közben szívinfarktust kapott – írta meg a The Sun.

A szomorú hírt Christina családja közölte a nyilvánossággal. A hozzátartozók azt is elárulták, hogy a modell április 20-án bekövetkezett hirtelen és tragikus halálát jelenleg is vizsgálják. A lány temetését május 4-re tervezik, az OnlyFans sztár búcsúztatójára még jelenleg is pénzt gyűjtenek.

Mély fájdalommal és mérhetetlenül nehéz, összetört szívvel kell megosztanunk gyönyörű, szeretett lányunk és nővérünk, Christina Ashten Gourkani megrázó, szerencsétlen és váratlan halálhírét

– írta a család a GoFundMe oldalán.

Egy gondoskodó és szerető, szabad szellem volt, aki mindig szakított időt arra, hogy mosolyt csaljon mindenki arcára, akivel összesodorta az élet

– állt a család hivatalos közleményében.

Kim Kardashian hasonmásának hozzátartozói a rosszul sikerült műtét után azonnal a kórházba siettek, hogy Christina mellett legyenek a nehéz pillanatokban, azonban a lány állapota hirtelen romlani kezdett, és már nem lehetett megmenteni őt.

Nyitókép: Instagram @ashtens_empire

#Bulvár#OnlyFans#halál#plasztikai műtét#szívinfarktus

Címlapról ajánljuk