Bulvár

Hiába erősödött a forint, még mindig csillagászati összegért árulják Galambos Lajos kastélyát

rtl.hurtl.hu

2023. április 24. 12:58

Az euróárfolyam befolyásolja a vételárat.

Galambos Lajos mocsai kastélyát hosszú hónapok óta árulják. Ha elő is kerül egy vevő, a változó euróárfolyam miatt nem lesz könnyű helyzetben: ahogy mi is beszámoltunk róla, a 13 millió euróért meghirdetett luxusbirtok tavaly februárban még 3,2 milliárdba került, azóta azonban az ára már az 5,1 milliárdot is megközelítette. A Bors információi szerint 

jelenleg 4 milliárd 954 millió forintot kell fizetnie annak, aki szeretné megkaparintani az egykori Eszterházy-kúriát, amihez egy tó és egy őspark is tartozik. 

A kastély valóban nem mindennapi vétel: csak a lakóterülete 920 négyzetméter. Az alsó szinten képgaléria, házi könyvtár, kandallóval ellátott nappali, étkező, Gourmet konyha, kamra, veranda, zeneszoba, 4 hálószoba és 4 fürdőszoba, valamint a személyzet számára külön vécé és mosdó található, míg az emeleten 8 szoba és 8 fürdőszoba, melegítő konyha és társalgó várja a lakókat.

A zenész több okból is az eladás mellett döntött: a gyerekei már kirepültek, anyagilag is megviselte őt a pereskedés, valamint a házassága is ráment az elhúzódó ügyre. 

A megrendült egészségű Galambos Lajos hamarosan megkezdi letöltendő börtönbüntetését, ahonnan leghamarabb 1 év múlva szabadulhat.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#galambos lajcsi#kastély#eladás#ár

Címlapról ajánljuk