Bulvár

Berki Mazsiék kapcsolatát egy dühös ex veszélyeztetheti

rtl.hurtl.hu

2023. április 18. 6:38

Néha már ijesztő, mit művel a közösségi médiában.

Berki Krisztián tragikus halála után Berki Mazsira újra rátalált a szerelem Zoltán személyénben, aki biztos támaszt és hátországot nyújt neki és egyéves kislányának, Emma Katerinának. Mazsiék kapcsolatába szeretne beleszólni egy fiatal, budapesti születésű, feltűnően csinos hölgy, aki a profilján az sugallja, hogy szerelmi kapcsolatban él Zoltánnal, írja a Blikk.

A nő úgy tesz, mintha még együtt élne Mazsi párjával, korábban készült közös képeket tölt fel a közösségi oldalára és gyakran posztol Zoltán lányáról is, akit a nevelt lányának tart.

Zoltán és a nő korábban együtt lehettek, a lap talált egy 2019-es fotót, amin egymást ölelgetik. A lap megkereste a párt is, ám ők nem kívántak nyilatkozni az esetről. A Blikk azonban nem nem engedte a témát, és megkeresett egy informátort, aki a következőket nyilatkozta:

Mazsi és Zoltán egy párt alkotnak és jól érzik magukat együtt. Egyre komolyabb a kapcsolatuk, a múlt hétvégén is közösen voltak wellnessezni, de a hétköznapokban is sokat vannak együtt. Mazsi folyamatosan ingázik a budapesti lakása és párja székesfehérvári otthona között, nagyjából a hét felét vidéken tölti.

– mondta az informátor.

Nyitókép: Fókusz

#Bulvár#Berki Mazsi#kapcsolat#ex#zaklatás

Címlapról ajánljuk