Bulvár

„Ne beszélj össze sületlenségeket” – Rúzsa Magdi reagált Horányi Juli plágiumvádjára

rtl.hurtl.hu

2023. április 17. 15:16

Az énekesnő szerint neki lenne oka perrel fenyegetőzni.

Ahogy azt az rtl.hu is megírta korábban, Horányi Juli egy TikTokra feltöltött videóban fakadt ki Rúzsa Magdolna új klipje miatt. Az X-Faktor egykori versenyzője szerint ugyanis a háromgyermekes énekesnő Elmegyek című, hétvégén megjelent videója kísértetiesen hasonlít az ő, Sebzetten című dalához készült klipre, ami két hónappal ezelőtt került fel a videómegosztó portálra.

Most Rúzsa Magdi is válaszolt az őt és stábját ért vádakra egy Facebook-posztban.

Kedves Juli! Minden tisztelettel szeretnélek megkérni, hogy ne beszélj össze sületlenségeket a médiában, hisz a ma generált cirkuszodért az én stábom fenyegetőzhetne perrel a te irányodba, ugyanis a klipünkben 3 dolog azonos. A tiédben is van autó meg visszapillantó (kb. 4 milliárd klipben van), no meg van benne láng (teljesen más megközelítésből), és sajnálatos módon valóban azonos a ház. (Mentségemre, azt sem tudtam, hogy jelent meg dalod, és mostanában nem a YouTube előtt töltöm az időm)

– kezdte reakcióját Rúzsa Madi, aki szerint egy pici országban sokszor megtörténhet, hogy azonos helyeken forgatnak. Mindenesetre igyekezett higgadtan és a krisztusi példát követve lereagálni a dolgot:

Megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel

– írta Magdi, aki ezután arra kérte követőit, ha van pár percük, kattintsanak rá Juli videójára is.

Ezek után egészen biztos vagyok abban, hogy nagyon fontos a szívének ez a dala, biztosan sok munkát fektetett bele

– zárta sorait az énekesnő.

Nyitókép: Fókusz / RTL

#Bulvár#rúzsa magdi#horányi juli#reakció#videóklip#hasonlóság#plágium

Címlapról ajánljuk