Bulvár

Odaszúrtak Meghan Markle-nek a koronázási ünnepség szervezői

rtl.hurtl.hu

2023. április 16. 9:57

A sussexi hercegné közismerten haragtartó. 

Katy Perry amerikai popsztár lesz az egyik fellépője a III. Károly király koronázása alkalmából, május 7-én, a Windsori kastélyban rendezett ünnepi koncertnek. A meghívott vendégek és a 20 ezer főnyi közönség biztos jól szórakozik majd, de van a királyi családnak egy tagja, aki biztos felhúzta a szemöldökét a hírre: Meghan Markle, Sussex hercegnéje.

Harry herceg amerikai felesége nem lesz ott a koronázási ünnepségen, de talán jobb is. És nem csak azért, mert a királyi családdal szembeni háborúskodásának ma már nagy irodalma van, hanem azért is, mert biztosan jól emlékszik arra, hogy annak idején Kate Perry leszólta az esküvői ruháját. 

A Mirror című bulvárlap emlékeztet arra, hogy Perry az American Idol című showműsort népszerűsítő turnéja során kritikusan megjegyezte, hogy talán „kellett volna még egy próba”, mielőtt élesben felveszi a ruhát. A lap egyik forrása szerint Meghan hercegnő nagyon is tisztában van ezzel a megjegyzéssel, ráadásul közismerten haragtartó. A helyzet attól lesz igazán furcsa, hogy Harry herceg viszont a kaliforniai Montecitóba költözésük után barátságot kötött Orlando Bloom színésszel, Katy Perry vőlegényével. Olyannyira, hogy Herry meggyőzte a színészt, vállalja el az ő karakterének szinkronját a The Prince című animációs sorozatban. Bloom korábban habozott elvállalni a szerepet brit gyökerei miatt, árulta el a Hollywood Reporternek adott interjújában 2020 augusztusában. 

Nyitókép: Samir Hussein / Samir Hussein / WireImage

#Bulvár#meghan markle#katy perry#iii. károly#koronázás

Címlapról ajánljuk