Bulvár

Kulcsár Edina a várandósságáról vallott: Ez a legmegterhelőbb

rtl.hurtl.hu

2023. április 16. 19:55

Viszont kiegyensúlyozottnak érzi magát.

Várandósságáról vallott Kulcsár Edina a Blikknek. Arról beszélt: soha nem volt olyan kiegyensúlyozott, mint az utóbbi egy évben, ezt pedig férjének, a rapper G.w.M-nek köszönheti. Azonban hozzátette:

„Azt viszont nem tagadom, hogy talán ez a várandósságom a legmegterhelőbb fizikailag, főleg, hogy közben két kisgyerekről is gondoskodom. Bár az esetek nagy részében jól érzem magam, nekem is vannak mélypontjaim, rosszabb pillanataim, de ezeket inkább magamnak köszönhetem, mert sokszor túlgondolom a dolgokat” – mondta.

Ezekben a pillanatokban azonban mindig sikerül őt feldobnia kedvesének és családjának. Elmondása szerint mindenki nagyon várja a kis Amara érkezését. Arról is beszéltek, hogyan tudja majd összeegyeztetni a munkát a babázással.

Elmondása szerint ő mindenhová vinné magával a csöppséget, 

de Márk azt mondta, hogy amikor valamilyen halaszthatatlan teendőm van, intézzem nyugodtan, ő pedig addig otthon vigyáz majd a kislányunkra, vagy elkísér minket. Alig várja ezt az időszakot, szóval előre látom már, hogy szinte versengeni fogunk, hogy éppen melyikünk babusgathassa a kisbabánkat.


Nyitókép: RTL

#Bulvár#kulcsár edina#várandós#terhes#g.w.m#család

Címlapról ajánljuk